Reiseblogg fra en Calderist, uke 31

Pisa_200x274

I høst skal vi til Italia, og det krever sine forberedelser. Følg vår reiseblogg her......

Av Jannecke Jensen, 2. alt i Caldera

 

u31 Bilferie

Ferien nærmer seg med stormskritt, og familien gjør seg klar til å pakke kofferter og rømme huset. Selv om jeg er korist har jeg en familie jeg må pakke til, og det er ikke grenser for hva det er jeg må tenke på. Alt fra mannens badebukser via datterens mange bøker til min egen golfjakke – og for ikke å glemme: Notehefte og opptaket av alle sangene jeg må kunne.

Så begynner moroa. Frem med kofferter. Mann og barn – check. Min egen – uncheck. Uansett hvordan jeg pakker, får jeg ikke med noteheftet. Det er for stort. Men ikke tale om at jeg tar de ut av permen. Den er nemlig nøye forseglet, klargjort for å tåle både saltvann og sand. Kan ikke risikere at noen av dem får vann på seg og går i stykker. Skulle tatt seg ut å komme på øvelsen og si at jeg ikke hadde fått øvd, for nota fikk vann på seg….  Nei med skal den, om jeg så må ta ut klær…

Så kan heldigvis alle puste lettet ut, familien er samlet i bilen, alle kofferter er med, også mors notehefte. Jeg begynner pliktskyldigst å glede familien med en litt trist sang, Even when he is silent, men så plutselig strømmer Sweet Dreams ut av radioen… gjett hvem som sitter hele veien til flyplassen og nynner på  «thm thm ba, dm dm dm dm dm dm dm ba dap»

 

Snakk om å være beredt til enhver tid.