Reiseblogg fra en Calderist, uke 32

Pisa_200x274

I høst skal vi til Italia, og det krever sine forberedelser. Følg vår reiseblogg her......

Av Jannecke Jensen, 2. alt i Caldera

uke32

Det er ingen ting som er bedre enn å være på ferie.

Ferie er herlig, og veldig nødvendig. Det å senke skuldrene, nyte solen, og bruke tiden på familien og venner er fantastisk. Årets ferie er lagt til sydligere strøk, hvor dagene går med til å frakte kroppen tur/retur stranda. Ikke veldig slitsomt, men slitsomt nok.

Nå vet ikke jeg hvordan det er i andre familier, men i vår er det opplest og vedtatt at jeg har ansvar for å få med både familien og alle saker på stranda. Det betyr stress. Så fort frokosten er over, er det bare å pakke ned strandsaker, solkrem og lesestoff - eller noter som vi Calderister liker å kalle det, før vi småløper ned til stranda, for å sikre samme plassen som i går, for den var veldig nærme vannkanten.

Gleden er nesten euforisk når plassen er ledig, og jeg kan legge ut alles håndklær, selvsagt også det i samme rekkefølge som i går. Lesestoff fordeles, og alle kropper skal smøres, eller peeles, for det er helt umulig og ikke få sand med i kremen. Det som er forunderlig er at jeg tar meg selv i å smøre rygger i takt med Thm, (opp) thm (ned). Thm (opp), thm (ned), ba (opp), thm (høyre ut), thm (høyre inn), ba (venstre). Men det tar jo sin tid, så innen jeg selv får satt meg kjenner jeg at skuldrene allerede er litt såre.

Men da er det bare frem med notene, og på med høreproppene. Og puggingen er i gang. Høretelefonene gjør at jeg helt går glipp av poden som roper at jeg må se på hans nyeste vanntriks… men hva gjør vel det, når jeg har med hele koret på stranda?? Jeg hadde uansett ikke fått sett på han, for jeg var midt i partiet jeg aldri klarer å lære meg… godt det er et par uker til vi skal hjem.