Reiseblogg fra en Calderist, uke 38

Pisa_200x274

I høst skal vi til Italia, og det krever sine forberedelser. Følg vår reiseblogg her....

Av Silje Johansen Engebretsen, 1 alt i Caldera

uke38 2 sopraner
En lystig gjeng med 2. sopraner

Nå nærmer det seg med stormskritt! Endelig er det snart avreise til korkonkurranse i Italia. Jeg har aldri vært med på konkurranse før, men har tro på at dette kommer til å bli en opplevelse for livet.

Jeg har hørt mange historier fra mine korvenner om hvordan de har hatt det på tidligere konkurranser. Det har vært gode historier, men også historier om spenning, det å grue seg og følelsen av og ikke kunne repertoaret godt nok. Likevel har det gått kjempebra i de konkurransene som har vært. Nå er det en helt fantastisk stemning i koret. Vi kan de fleste sangene og det er kun finpuss og slikt som står igjen. Alle er i modus.

Vi ladet opp med seminar forrige helg, og det var utrolig lærerikt og bra. Da jeg kjørte hjem etter dag nummer en var jeg i lykkerus. Det var så godt å ha sunget gjennom vanskelige sanger, fått tilbakemeldinger, gjort endringer, hørt resultatet. Helt amazing var det faktisk.

uke38 2 altene
og en lystig gjeng med 2. alter

Følelsen fortsatte nå på onsdag da vi var så heldig å få gjeste Nittedal Bygdekor sin konsert i Grorud kirke. Å synge i den kirken er en opplevelse i seg selv, har dere ikke vært der har dere muligheten 17 desember. Da er det nemlig julekonsert.

Tilbake til konkurranseforberedelser; jeg synger inni meg hele tiden. Noen ganger kommer det høyt ut også. Plutselig på jobb, på butikken. Men jeg bryr meg ikke om det. Tror jeg kjenner på denne modusen som flere av mine korvenner snakker om.

Korvenner er noe av det beste som er. Jeg var så heldig å få starte i Caldera i august 2014, har ikke angret et sekund! Det er en så herlig gjeng med damer, så flinke og gode, på alle måter. Anne-Britt er en dyktig og inspirerende dirigent og jeg gleder meg alltid til å reise på øvelse.

caldera3
Oppvarming før konsert i Grorud kirke

Så med alle disse gode følelsene inni meg, kan jeg ikke si annet enn at vi går for gull. Jeg tror denne turen blir helt spesiell, og gleder meg utrolig mye. (Har nesten begynt å pakke allerede).

 

Tidligere reiseblogger:

Reiseblogg fra en Calderist, uke 37

Reiseblogg fra en Calderist, uke 36

Reiseblogg fra en Calderist, uke 35

Reiseblogg fra en Calderist, uke 34

Reiseblogg fra en Calderist, uke 32

Reiseblogg fra en Calderist, uke 31

Reiseblogg fra en Calderist, uke 30

Reiseblogg fra en Calderist, uke 29