Reiseblogg fra en Calderist, uke 39

uke39

I høst skal vi til Italia, og det krever sine forberedelser. Følg vår reiseblogg her....

Av Jorunn Håby Hafel, 1 sopran i Caldera

Tiril

Det er onsdag og kordag. Jeg står på kjøkkenet og baker, på planen i dag står 3 slag. Min datter sover i vognen på verandaen og på ørene har jeg opptak fra tidligere korøvelser og finpussen frem mot konkurransen i Toscana er i full gang.

En av bakstene i dag er eplekake som skal medbringes korøvelsen. Det er nemlig min stemmegruppes  "månedlige". I Caldera betyr det at en av stemmegruppene den måneden har ansvaret for å koke kaffe og tevann, finne frem aktuelle noter, avholde vinlotteri og i tillegg har vi med kake den første øvelsen i måneden. Kakepausene er alltid kjærkomne og det var vel på grunnlag av disse øvelsesdagene vi i sin tid kom på ideen til å lage kokebok og nå har vi altså laget to. Den siste utgaven er forresten fortsatt til salgs.

Det at koret stiller i konkurranse og at jeg har en datter på 6 måneder skapte jo et lite dilemma. Jeg synes hun er for liten til å reise fra henne i hele fem dager, og i løpet av mitt 32 år lange "korliv" har jeg aldri gått glipp av en kortur! Jeg er jo av typen som ikke kan gå glipp av noe, så noe måtte jeg finne på. For aldri i livet om jeg vil gå glipp av denne turen heller. Tenk om vi gjør det veldig bra og så har jeg ikke vært med på opplevelsen!

Det hadde vært krise!

Løsningen blir å ta med min mor, mormor, som barnevakt. Som tidligere Calderist kjenner hun så godt som alle i koret og som en av våre største fans, så var hun ikke vanskelig å be.  Hun gleder seg minst like mye som oss.

Tiril1
10 av ialt 27 kortanter

For en fantastisk bra løsning!

Jeg er jammen meg heldig som får lov av koret å ha med barn og barnevakt, og ikke minst heldig som har en så snill og grei mor!

Jeg må ærlig innrømme at jeg er spent på hvordan det vil bli å ha med baby på fly og reise såpass langt. MEN, mange har klart det før meg, og med 27 "kortanter" og en mormor med i reisefølget, så er jeg sikker på at det kommer til å gå veldig fint.

Jeg gleder meg til tur med de beste damene som finnes.