Skuddårsball i Flammen

Damer på ball

For over ett år siden fikk et av våre medlemmer en genial idè: Siden 2020 er et skuddår, og skuddårsdagen er en lørdag, burde ikke vi da invitere til ball? Som sagt, så gjort. Vi gjør noe vi ikke har gjort før, for det er vi best på.

Skuddårsdagen 29. februar braker det løs i storsalen i Flammen. For å kunne lage et skikkelig ball, trenger vi skikkelig musikk - gg hvem er bedre enn Stua 17? Ingen, tenkte vi, og inviterte de med på ballet. Kvelden startes forrykende med både oss og Stua 17 i en minikonsert, før vi rydder lokalet og gjør det klart til ball. Bord er dekket, vi serverer nydelig mat og drikke, dansegulvet gjøres klart og Stua 17 spiller til kvelden er slutt. Her skal danseskoa få prøvd seg skikkelig.

Som topping av kvelden hadde vi selvsagt ønsket oss et frieri, siden det på skuddårsdagen også er lov for jentene til å fri til sine utkårede. Det gir 50% større sjanse for å holde tradisjonene ved like. Men "No pressure", "just pleassure".

Vi har for kvelden latt oss inspirere av at den nyeste James Bond-filmen er spilt inn i Nittedal, så krav til antrekket for kvelden må være et ball verdig. Vi får endelig anledning til å ta den helt ut, så vi stiller i lange kjoler og høye hæler, og bandet i mørke dresser. Her skal det virkelig ose stil fra scenen.

Billetter kjøpes direkte fra Flammen, og i prisen inngår mat og velkomstdrikk.

Pris: kr 750,-
Aldersgrense: 18 år
Antrekk: Pent